Excursii

Organizam zilnic excursii in Delta Dunarii, in conditii de maxima siguranta si confort cu salupele noastre rapide de ultima generatie , cu motoare intre 150 si 200cp si cap. max. de 12 pers. fiecare, conduse de ghizi locali experimentati ,buni cunoscatori ai traseelor turistice si locurilor pitoresti din Delta Dunarii pentru cei care doresc să viziteze un cadru mai amplu al Deltei Dunării ,inclusiv Mila 23,Padurea Letea ,Padurea Caraorman sau localitatile Sulina ori Sfantul Gheorghe unde se poate ajunge in aprox. 2-3 ore de croaziera pe Dunare si prin Delta, fiind situate la varsarea Dunarii in Marea Neagra, unde veti fi martorii unui adevarat spectacol , de impletire a celor doua ape, unic in Europa.

In ofertele noastre speciale si de trasee turistice, am avut grija sa nu ratam nici unul din principalele puncte de atractie , astfel incat experienta ta pe taramul magic al Deltei Dunarii sa fie unica si memorabila.

Dupa debarcare la Padurea Caraorman /Padurea Letea ,inainte sau dupa ce servim pranzul traditional pescaresc la o gospodarie locala ,ne vom imbarca in mașini de teren tip Safari sau carute trase de cai pentru parcurgerea traseului de cca 7 km pana la si prin Pădurea Letea/Padurea Caraorman situate in rezervația naturala . Aceste păduri sunt unicat , avand aspect de pădure tropicala desfășurată in fâșii numite hasmacuri si situate între dune nisipoase. Zonele sunt strict protejate, cu o fauna bogata, reprezentand aproximativ 70% din fauna Deltei Dunarii, dar si o vegetatie specifica zonei mediteraneene. Tot in acest periplu însoțiti de ghidul local putem întâlni in Padurea Letea si deja celebrii cai sălbatici care au istoria si conviețuirea lor aparte, grupați in familii.

Optional,cand ajungem la Sulina pentru aventurierii si iubitorii de frumos care doresc sa descopere in continuare locuri noi si splendoarea punctului culminant al salbaticiei, se poate organiza si o excursie spre Insula K sau Insula Fericirii. Locatia este situata la granita cu Ucraina si reprezinta cel mai nou teritoriu romanesc care gazduieste cele mai multe colonii de pasari precum pelicani, cormorani, lebede, pescarusi sau gaste salbatice

Programul de vizitare al orasului Sulina este unul liber pret de cateva ore, timp in care se pot vedea:Muzeul orasului ; Farul Vechi;Cimitirul International;Faleza si orasul;Plaja situată la circa 2 km (se poate ajunge cu taxiul) iar pentru pranz va recomandam terasele de pe faleza sau de langa plaja precum si punctele gastronomice ale unor localnici pescari .