Pescuit

Nu degeaba Delta Dunării este numită și „Paradisul pescarilor”. În apele curate ale Deltei, veți găsi o bogăție de crapi, bibani și alte creaturi similare. Mai mult, când vii să pescuiești în Deltă, te bucuri și de o priveliște incomparabilă, care va face din vacanța ta o experiență unică.

Pensiunea noastră vă oferă acces ușor și rapid la lacuri, iazuri și canale ale Deltei, toate pline de biban, somn, salau, știucă, crap și caras (printre multe altele). Delta este destinația ideală atât pentru cei care doresc să pescuiască staționar, cât și pentru cei dornici de un joc intens de pescuit la știucă.

Se spune că nu vă puteți numi un adevărat pescar dacă nu ați pescuit încă în Delta Dunării și avem tendința să fim de acord. Pasionații noștri de pescuit se întorc din aventura schimbați. Ei bine, pescarii noștri cu ochii pe captura zilei tocmai apuse sunt dornici să se întoarcă la apă cu următorul răsărit.

Odată ce ai pescuit în Deltă, va deveni un loc secret în care te vei întoarce pentru tot restul vieții tale. Dar asta se va vedea pe parcurs. Deocamdată, o zi relaxantă de pescuit vă va trimite acasă cu o captură impresionantă și foarte generoasă, cu care vă veți putea lăuda în fața prietenilor!