Piscina

Înotul are multe beneficii asupra sănătății tale, atât fizic, cât și mental. Prin urmare, credem că nici o vacanță nu este completă fără o porție sănătoasă de înot. Și acum, puteți petrece cât timp doriți în apă, mai exact în piscina hotelului în aer liber.

Piscina este situată în spatele pensiunii, spre Lacul Porculeț și are atașată o zonă generoasă de plajă. Aici, aveți 150 de șezlonguri și umbrele amplasate în jurul piscinei semi-olimpice de 300 de metri pătrați.

Și pentru că o zi la piscină nu este completă fără un suc răcoritor, piscina noastră are și un bar pe plajă, unde chelnerii și barmanii noștri vă stau la dispoziție. Găsește aici orice îți dorește inima: cocktailuri alcoolice și nealcoolice, platouri cu fructe, narghilea, cafea aromată sau un frappe rece cu înghețată!

Îți poftești puțină relaxare suplimentară? Nicio problemă, de aceea am creat jacuzzi-ul relaxant și șezlongurile și canapele de hidromasaj.

Vii în vacanță cu copiii tăi? De asemenea, avem câteva surprize pentru ei, cum ar fi piscina specială pentru copii, dotată cu tobogan și ciupercă cu apă.