Agrement

Ce înseamnă sărbătoarea dacă nu o ocazie perfectă de relaxare puțin? După zona de agrement pentru piscine în aer liber (situată în spatele pensiunii), vă așteaptă alte surprize! Pe malul Ghiolului Porculeț, am amenajat padocuri pentru pescuit și relaxare, pentru pasionații de pescuit. Vă garantăm că veți reveni seara cu o captură record pe care toți prietenii dvs. o vor invidia.

Pentru pasionații noștri de sport, oferim servicii de agrement, cum ar fi pescuitul sportiv, ATV-ul și închirierea de biciclete (diferite dimensiuni, potrivite pentru bărbați, femei și copii). Caiace, canoe, bărci cu pedale sau bărci cu motor / cadre pot fi închiriate pentru oaspeții dornici să exploreze Lacul Murighiol, chiar în fața pensiunii. Aici, am amenajat un mini port pentru bărci, precum și două diguri de padoc din lemn, unde puteți pescui gratuit sau pur și simplu vă puteți bucura de natură.

Nu în ultimul rând, pe proprietate, oferim, de asemenea, o sală de fitness, un lounge de relaxare și divertisment, dotat cu o masă de biliard, tenis, poker, precum și darts și alte jocuri, cum ar fi șahul, tablele sau cărțile de joc.