Restaurant

Știm cu toții că o excursie în Deltă nu este completă fără a degusta arta culinara deltaica. Restaurantul à la carte al pensiunii noastre vă oferă multe rețete excelente cu pește proaspăt (caras, crap, somn, stiuca, biban, salau, sturion etc), de obicei prins chiar în dimineața zilei respective. Fiecare fel de mâncare conține exclusiv produse organice din zonă, pentru o experiență mai autentică.

Fiecare specialitate urmează, exact, o rețetă tradițională locală, oferindu-vă astfel o introducere în bucătăria specifică Deltei Dunării.

Pentru o experiență mai autentică, am adus în bucătărie doar localnici care cunosc rețetele secrete și secretele gastronomiei deltei.

Și dacă peștele nu te ispitește, nu-ți face griji. Bucătarii noștri sunt la fel de buni în pregătirea preparatelor internaționale, așa că, indiferent de preferințele dvs., veți găsi ceva pe placul vostru la pensiunea noastră.

Desigur, o experiență culinară perfectă nu se referă doar la ceea ce este pe platou, ci și la ambianță. De aceea, vă oferim un restaurant spațios, decorat într-un stil fin și plăcut tuturor oaspeților. Și pentru acele seri de vară care pur și simplu nu pot fi ratate, vă invităm să luați masa pe una dintre terasele noastre în aer liber sau într-unul din foișoarele hotelului. Acestea oferă o priveliște minunată și liniștită a lacului Murighiol sau a zonei piscinei și a ghiolului Porculet și odată ce ați admirat primul răsărit / apus de soare dintr-o astfel de oază de liniște, nu veți mai dori să plecați!

Sincer, deja te vezi că iei cina pe terasa noastră caldă și primitoare, savurând cei mai buni pești, nu-i așa? Ei bine, atunci vă așteptăm - restaurantul are 75 de locuri în interior, în timp ce terasele exterioare au 150 de locuri în exterior. Cu alte cuvinte, este loc pentru toată lumea!