Team Building

Team Building este, prin definiție, procesul de sudare a unei echipe. Este acel moment în care omul care lucrează cot la cot cu tine devine mai mult decât un coleg. Deveniți prieten, partener de aventură, explorator și bărbat cu care veți putea împărtăși amintiri frumoase toată viața.

Pentru noi, team building-ul este o experiență unică. Este un timp petrecut în inima naturii alături de colegi care devin încet familia ta. Prin urmare, pensiunea noastră are un spațiu dedicat team-building-ului. Oferim o sală de conferințe cu 65 de locuri, dotată cu tot ceea ce ai putea avea nevoie (Smart TV, proiector video, echipamente de sunet profesionale etc.).

Dar știm cu toții că team building-ul nu se face exclusiv în sala de conferințe. Întregul scop al unei călătorii de team building este ca echipa dvs. să se relaxeze împreună, să se simtă bine, iar echipa pensiunii Danubiu vă stă la dispoziție și pentru asta.

Vă oferim un ATV de 500 cm3 4x4, caiace, canoe, bărci cu pedale și bărci cu vâsle pentru cei dintre voi care doresc să exploreze partea lor aventuroasă. La pensiunea noastră avem și o piscină spațioasă și relaxantă, locație ideală pentru puțină relaxare la prânz, dar și pentru o petrecere de noapte lângă piscină.

Organizăm excursii zilnice cu ghizi locali cu experiență, prin care dvs. și echipa dumneavoastră puteți explora toate frumusețile pe care Delta Dunării le oferă. Cu alte cuvinte, am acoperit atât partea de lucru, cât și partea de distracție și aventură necesare pentru orice team building de succes.

Poate de aceea am primit nota 10 de la toți directorii companiilor și angajații care participă la echipele noastre. Vrei o echipă unită care să funcționeze mai bine împreună și din plăcere, nu din nevoie? Echipa Pensiunii Danubiu vă stă la dispoziție!