Team Building

Conform definitiei, team building inseamna procesul de motivare a grupului pentru a-si atinge telul. Team building inseamna o activitate organizata de compania dvs. pentru imbunatatirea relatiilor interpersonale dintre angajatii dvs.

Pentru noi, teambuilding inseamna si altceva – organizarea perfecta a unor evenimente care sa duca la o mai mare coeziune a echipei companiei dvs prin petrecerea unui timp extraordinar impreuna si angrenarea in activitati leisure care sa creasca sinergia grupului. Pretentios spus? Poate…insa numai asa am reusit sa organizam pana acum tot felul de evenimente corporate, fie ele de business sau teambuilding, care sa aiba nota zece plus din partea directorilor companiilor sau a angajatilor participanti la evenimente.

Echipa Pensiuni Danubiu va invita sa explorati delta , sa aduceti o oaza de odihna si liniste in echipa dumneavoastra si nu numai …

Va punem la dispozitie toata priceperea noastra ca team building-ul echipei tale sa fie unul plin de distractii si peripeti in Delta Dunari. Va punem la dispozitie atv-uri,caiacele si canoele , petreceri nocturne la piscine , barciile cu ghizi nostri experimentatii si multe alte surprize.

Va stam la dispozitie cu o sala de conferinte de 80 locuri echipata cu smart-tv,video proiector,echipament sunet professional si orice veti mai avea nevoie ca sedinta sa fie una cat mai reusita.