Excursii

Te trezești într-una din camerele pensiunii noastre, te uiți pe fereastră și simți un fulger în vene ca nimeni altul. Delta Dunării, cu iarba sa verde și apele strălucitoare, pare să vă atragă atenția. Nici măcar nu te-ai trezit bine și iată că natura te invită deja într-o aventură!

Și avem exact ceea ce aveți nevoie. Deși suntem în Deltă de foarte mult timp, vă putem spune sincer că nu ne-am săturat să admirăm priveliștile în fiecare zi. De aceea, suntem bucuroși să organizăm excursii zilnice pentru oaspeții noștri, explorând toate minunile și colțurile ascunse ale Raiului pe care Delta Dunării le oferă.

Împreună, pornim și explorăm tot ce este mai frumos în zona deltei. Vedem împreună:

  • Mila 23 - Satul lipovean ascuns chiar în inima Deltei.
  • Padurea Letea - un adevărat paradis pentru iubitorii de natură și unul dintre puținele sanctuare rămase din Europa.
  • Localitățile Sulina și Sfântul Gheorghe - la care putem ajunge după doar 2-3 ore de croazieră pe Dunăre și prin Deltă. Aici, vom asista la un spectacol cu adevărat unic în lume, și anume împletirea Dunării și a Mării Negre, o priveliște unică în Europa.
  • Padurea Caraorman - Adesea umbrită de Letea mai cunoscută, această „Pădurea Neagră” a Deltei este casa Stejarului îngenuncheat, un copac bătrân care se află în centrul mai multor legende locale.

Am avut grijă să nu pierdem nici o atracție locală în excursiile noastre, pentru o experiență completă.

Organizăm fiecare călătorie în Deltă în condiții de maximă siguranță și confort cu ambarcațiunile noastre rapide și de ultimă generație, cu motoare între 150 și 200 CP și o capacitate de 12 persoane fiecare.

Fiecare călătorie este condusă de ghizi locali cu experiență, care cunosc ca o palmă traseele și frumusețile unice ale Deltei Dunării. Astfel, ei vă vor putea ghida eficient și în siguranță prin toate colțurile pitorești ale Deltei.